Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: jövőre biztosan távozik a rutinos játékos – sajtóhír

A Kék-feketékkel le fog járni 2023 júniusában a védő szerződése, akinél hiába próbálkoztak a klub illetékesei az elmúlt bő 1 évben a kontraktusának megújításával.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint az Intertől biztosan távozik jövőnyáron az alapembernek számító Stefan de Vrij. A Serie A jelenleg ötödik helyezett csapata mindent megtett annak érdekében, hogy meghosszabbítsa a holland középhátvéd szerződését, de ő mindenáron távozni szeretne a szezon végeztével.

A mértékadó transfermarkt.com 15 millió euróra becsüli az értékét a 30 éves játékosnak, ami az elmúlt időszakban drasztikus csökkenést mutatott, ugyanis bő fél évvel ezelőtt még 45 millió euróra is taksálták az árát. A Nerazzurri 2018-ban szerezte meg a bekket a Laziótól ingyen, így nem bukik rajta a Serie A éllovasa. De Vrij azóta 181 tétmérkőzésen kapott lehetőséget az Interben, ezeken 9 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.

A holland válogatottal ott volt a világbajnokságon a rutinos középhátvéd, viszont Louis van Gaal szövetségi kapitánytól egyetlen perc játéklehetőséget sem kapott.