Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: Karim Benzema a válogatott társakkal is összekülönbözhetett? – sajtóhír

A Ream Madriddal kapcsolatos ügyekben általában jól értesült Marca című lap szerint az, hogy Karim Benzema a világbajnokságot követően szinte azonnal bejelentette visszavonulását a válogatottól, egy összetett probléma következménye lehet. 

(Photo by Ayman Aref/NurPhoto via Getty Images)

Francia beszámolókra hivatkozva a Marca megemlíti, hogy nem csupán a regnáló Aranylabdás csatár Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal való elhidegült viszonya lehet az oka Benzema döntésének.

Egyes hírek szerint például Benzema kifogásolt a nemzeti csapat orvosainak (és persze Deschamps) diagnózisát az egészségi állapotát illetően, azok után, hogy a világbajnokság előtt a Real Madridnál lényegében teljesen egészségesnek nyilvánították (…)

(…) Az igazi probléma valahol a torna előtt francia felkészülésen öltött komolyabb méreteket, hiszen a szemfüles újságírók már azt is kiderítették, hogy Benzema mindössze pár társát követi a közösségi médiában (Instagramm): Raphael Varane-t, Eduardo Camavingát, Kylian Mbappét, Marcus Thuram-ot, és a hírek szerint rövid időre ‘ki -, majd visszakövetett’ Aurelian Tchouamenit.

A válogatott katari keretének többi tagjára ezek alapján nem kíváncsi Benzema, aki kapcsán máris elindultak a találgatások, hogy vajon kisebb-nagyobb konfliktusa lehetett-e a többiekkel?! Eseeelteg valaki(k) feltörhették Benzema profilját népszerű közösségi felületen?!

Egy biztos, a fentiek is igazolják azt, hogy Franciaországban is úgy gondolják, történhetett valami Benzema körül Katarban.