Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyelország: döntöttek Czeslaw Michniewicz sorsáról! – Hivatalos

A Lengyel Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben számolt be arról, hogy hosszas tárgyalásokat követően úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg Czeslaw Michniewicz év végén lejáró szerződését.

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A Lengyel Labdarúgó-szövetség által nemrég kiadott közlemény szerint a vezetőség és Michniewicz között több alkalommal is folytak tárgyalások az esetleges közös folytatást illetően, ám a kapitány beszámolóját követően úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a szakvezető december 31-én lejáró szerződését.

Az 52 éves szakember 11 hónapig irányította a lengyel válogatottat, amellyel kijutott a katari labdarúgó-világbajnokságra, valamint a Nemzetek Ligája A-Ligájában is sikerrel vette az akadályokat, így megőrizték a helyüket az elitben. A nemrég véget érő katari tornán a lengyel csapat a csoportkört a második helyen zárta a későbbi győztes Argentína mögött, míg a legjobb 16 között a másik döntőstől, Franciaországtól kaptak ki. Michniewicz összesen 13 mérkőzésen töltötte be a szövetségi kapitányi posztot, ezeken a találkozókon 5 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség került a neve mellé.

A Lengyel Labdarúgó-szövetség közleményéből az is kiderült, hogy hamarosan megkezdik az új edző kiválasztásának folyamatát.