Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marad Argentínában az uruguayi gólfelelős – HIVATALOS

Az argentin bajnokság (Liga Profesional) egyik legnagyobb gólvágója 2023-ban is a ligában szerepelhet eddigi csapata kiesése ellenére…

A Libertadores-kupa-rekordbajnok Independiente megerősítette, hogy leigazolta az argentin bajnokságból (Liga Profesional) kieső Aldosivi rutinos támadóját, Martín Cauterucciót.

A 35 éves uruguayi csatár hazájában a Nacional csapatában nevelkedett, majd szerepelt ugyan a mexikói Cruz Azulban, de karrierje jelentős részében Argentínában futballozott. Cauteruccio a Quilmes (2011-2013), a San Lorenzo (2013-2017) és az Estudiantes La Plata (2020-2021) után a legutóbbi másfél évet az Aldosivinél tölötte, ahol a 2021-es Liga Profesionalban tíz, míg az idei első kiírásban kilenc, a másodikban hat találatot szerzett. Legutóbbi állomáshelyén összesen 52 meccsen 25-ször volt eredményes, de ő sem tudott segíteni rajta, hogy a Mar del Plata-i egyesület ne essen ki az élvonalból.

Cauteruccio azonban továbbra is marad Argentínában, és az új elnökség, valamint az újonnan kinevezett vezetőedző, Leandro Stillitano vezetésével megújulás előtt álló Rojo szolgálatába állt.