Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG sztárját is leigazolná Ronaldo új csapata – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Manchester United-től távozó portugál világklasszis aláírt a szaúdi Al-Nassr csapatához…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Cristiano Ronaldót szerződtető szaúdi Al-Nassr csapatának következő célpontja a Paris Saint-Germainnél való mellőzése után kölcsönben a török Galatasaray-nál futballozó Mauro Icardi lehet.

A 29 éves argentin csatár annak idején közel egy évtizedet töltött a Serie A-ban a Sampdoria és az Inter játékosaként. Icardi összességében 188 meccs leforgása alatt 111 találatot jegyzett a bajnokságban, miközben a 2014-2015-ös szezonban 22 találattal, a 2017-2018-as kiírásban pedig 29 góllal bizonyult a mezőny legeredményesebb játékosának. Azonban 2019 nyarán hosszas huzavona végén került a párizsi klub alkalmazásába, ahol az előző három idényt töltötte.

Icardi minden sorozatot figyelembe véve 92 mérkőzésen 38 gólt szállított a francia klub színeiben, az elmúlt szezonban azonban sérülései miatt kevés lehetőséghez jutott és egyébként sem számoltak már vele a kezdőcsapatban. A PSG új sportigazgatója és vezetőedzője azonban nem számolt vele, így megváltak tőle, kölcsönben a török rekordbajnokhoz került.

Az új állomáshelyén a rutinos gólvadász a novemberi sérüléséig hat találkozón négy alkalommal volt eredményes, azonban másfél hónapja harcképtelen.