Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: CR nem biztos, hogy örül majd új edzője kommentjének!

Az utóbbi időben számos kritikát kapó, ráadásul Lionel Messi világbajnoki győzelme után egyértelműen a háttérbe kerülő Cristiano Ronaldo nem biztos, hogy örül majd Rudi Garcia nyilatkozatának, aki az átigazolás bejelentését próbálta humoros irányba elvinni (…) 

(Photo by Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images)

(…) Az 58 esztendős tapasztalt francia tréner ugyanis a következőképpen válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy mit gondol Ronaldo érkezéséről.

“Először is, Messit akartam Dohába hívni!” – fogalmazott nevetve Garcia a sajtótájékoztatóján, aki hiába arra akart utalni, hogy ő maga sem gondolta volna, hogy egy ekkora kaliberű játékost, mint Ronaldot sikerül megszereznie az Al-Nassr együttesének, nem feltétlenül a legjobb módját választotta a humornak.

A Lille vagy az AS Roma korábbi trénere aztán próbálta menteni a menthetőt, az ambiciózus szaúdi-projektről beszélt, ahova szívesen csatlakozhatnak a jövőben további sztárok.

Rudi Garcia ominózus mondatát egyébként, ahogyan azt várni lehetett hamar felkapta a nemzetközi sportsajtó, beállítva a francia trénert Messi nagy rajongójaként, akinek ‘be kell érnie’ Cristiano Ronaldóval – Még ha nem is lesz semmiféle félreértés az ügyből, azért kíváncsiak lennénk CR reakciójára!