Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szexuális zaklatással vádolják a Barcelona korábbi ikonját

Spanyol sajtóbeszámolók szerint szexuális zaklatás vádja miatt folytatnak nyomozást a Barcelona korábbi meghatározó labdarúgója ellen…

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Az ABC és a Marca információi szerint nyomozást indítottak a Barcelona korábbi játékosa, Dani Alves ellen, miután a labdarúgót szexuális zaklatással vádolták meg.

Az ominózus eset december 30-án történt a barcelonai Sutton szórakozóhelyen, amikor egy ott tartózkodó nő riasztotta a biztonsági személyzetet, és arról beszélt, hogy a Barcelona korábbi labdarúgója beledugta a kezét a fehérneműjébe. A nőt és a klubban tartózkodó barátait a bejelentést követően a legközelebbi rendőrségre szállították, ahol részletesen is beszámoltak a történtekről.

Mire a rendőrség kiért a helyszínre, Alves már nem tartózkodott a klubban. A játékos környezetéből többen is cáfolták a történteket, hozzátéve, hogy csak nagyon rövid ideig tartózkodott a klubban, és nem csinált semmi rosszat.

A katalán rendőrség vizsgálatot indított, az áldozat orvosi vizsgálaton esett át az egyik barcelonai kórházban, és a rendőrök már felvették a vallomását.

A 39 éves játékos korábban 2008 és 2016 között, valamint néhány hónap erejéig 2022-ben erősítette a Barcelonát, jelenleg a mexikói Pumas UNAM labdarúgója, de továbbra is sokat tartózkodik a katalán fővárosban.