Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be szerződött az argentin bajnokság egyik legjobbja – HIVATALOS

Az MLS-ben folytatja pályafutását az argentin bajnokság (Liga Profesional) elmúlt idényeiben nagyszerűen muzsikáló szélső…

Az MLS-ben szereplő Orlando City SC megszerezte az argentin Godoy Cruz szélsője, Martín Ojeda játékjogát, akiért a hírek szerint 5 millió dollárt fizettek.

A 24 éves szélső korábban a Ferro Carril Oeste, a Racing Club és az Huracán csapataiban is szerepelt, de az igazi áttörést a mendozaiaknál érte el. Ojeda 2020 óta minden sorozatot figyelembe véve 97 tétmérkőzésen 32 találatot és 21 előkészítést regisztrált a Tomba színeiben. A mindkét szélen bevethető zsugás a Liga Profesional 2021-es kiírásában 12 gólt szerzett, míg a legutóbbi, 2022-es bajnoki kiírás alkalmával hat gól és kilenc gólpassz fűződött a nevéhez 27 pályára lépés alatt.

Ojeda kiváló teljesítményével az elmúlt kiírásokban oroszlánrészt vállalt abból, hogy csapatának ne legyenek valós kiesési gondjai, hanem az argentin középmezőnyben verjenek tábort maguknak.

Noha korábban egyes európai csapatok érdeklődéséről cikkeztek, az MLS-ben valóban reálisabb opciónak tűnt számára. Az Egyesült Államokban elválhat, hogy vezethet-e számára feljebb, vagy belátható időn belül vissza kell térnie hazájába.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!