Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Al-Nassr: megvan mikor debütálhat CR!

Mint ismert, még egy korábbi, angliai eltiltása miatt a portugál világsztár debütálása továbbra is várat magára a szaúdi Al-Nassr együttesénél – Ám már nem sokáig (…)

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

A 37 esztendős klasszis minden arra utaló jel szerint először a Lionel Messi vezette Paris Saint-Germain elleni Riyadh Seson Cup elnevezésű találkozón futballozhat először, ahol a két helyi sztárcsapat, az Al-Nassr és az Al-Hilal közös keretet nevez a pársziak elleni gálamérkőzésre, január 19-én.

“Ronaldo először nem az Al-Nassr mezében futballozik majd, ugyanis tagja lesz a PSG elleni közös csapatnak. Három nappal később bajnoki mérkőzésünk lesz az Al- Ettifaq ellen, ott játszhat először a csapatban.” – idézi az As című spanyol sportnapilap Rudi Garciát, az Al-Nassr vezetőedzőjét CR debütálását illetően. A francia tréner egyébként ‘halkan megjegyezte’ azt is, hogy talán jobban is alakulhatott volna a program Ronaldo első meccsét illetően – Utalva arra, hogy a PSG elleni gálamérkőzés és a bajnoki találkozó gyors egymás utánba követik egymást.

Egy biztos, Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban, ahol valósággal felpezsdült a futballélet a portugál érkezésével, nagyon várják már, hogy CR végre mérkőzésen is magára ölthesse a sárga-kék mezt!