Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Scaloni elmondta, hogy jobbnak tartja-e Messit Maradonánál

A világbajnok argentin válogatott szövetségi kapitánya egy spanyol forrás részére a nemzeti csapat világbajnok klasszisáról beszélt…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni a spanyol El Partizado de Cope részére elmondta a véleményét a mindenkit foglalkoztató örök kérdésben, hogy Lionel Messi vagy Diego Maradona a jobb játékos:

“Ha egyet kell választanom, Leót választom, ő különleges a számomra. Ő a valaha volt legjobb, bár Maradona is nyilvánvalóan nagyszerű volt.”

“Mindig a csapatkapitányé az utolsó szó. Miután elmondom a mondanivalómat, távozok és a kezdő 11 játékosai beszélnek egymással, amikor Messi beszél a többiekhez. Ez az ő pillanatuk. Minden játékos számára ez a legfontosabb pillanat, mind a csapatkapitánynak, mind a többieknek” – árulta el Messivel kapcsolatban.

Scaloni regnálása alatt a “gauchók” megnyerték a 2021-es Copa Américát, valamint 2022-ben az Interkontinentális szuperkupát és a világbajnokságot.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!