Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lionel Messi: “A világ legszebb egy hónapja volt…”

2022. december 18-án rendezték a legutóbbi világbajnokság döntőjét, melyen Argentína tizenegyesekkel múlta felül Franciaországot…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi érzelmes sorokkal emlékezett vissza a nagy sikerre és az azóta eltelt egy hónapra:

“A világ egyik legszebb hónapja, és még mindig nem hiszem el. Milyen gyönyörű őrületet éltünk meg ezalatt az idő alatt, hogy végül felemeltük a kupát, amire mindannyian annyira vágytunk.

Nyilván attól, hogy bajnokok vagyunk, minden szebb lesz, csodálatos hónapom volt, szép emlékeim vannak és hiányoznak a csapattársaim. Hiányoznak a velük való mindennapok, a társak, a beszélgetések, az edzések, az a sok hülyeség, amit csináltunk.

Milyen jó volt látni, hogy a családom minden nap felejthetetlen élményben részesült, és milyen szép volt elmenni a meccsekre, és látni az emberek őrültségét a lelátón és Argentínában.

Hála Istennek ezekért a pillanatokért. Ahogy mondtam, tudtam, hogy nekem fogod adni a trófeát. Amit el sem tudtam képzelni, az az emberek elképesztő ünneplése.

Nos, már egy hónapja, hogy mi vagyunk a VILÁGBAJNOKOK!!!”

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!