Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: több csapat is szeretné megszerezni Keylor Navast! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint több csapat is érdeklődik az angol bajnokságból (Premier League) a Paris Saint-Germainnél, hogy leigazolják az epizódszereplővé váló Keylor Navast.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

A The Athletic legfrissebb beszámolója alapján egyre több csapat érdeklődik Keylor Navas iránt. A rutinos hálóőrért elsősorban a Nottingham Forest és a Bournemouth csapata verseng, ez a két gárda ugyanis a hírek szerint már a télen is szeretné magához csábítani Navast. A háromszoros BL-győztes kapus a mostani szezonban szorult teljesen perifériára Gianluigi Donnarumma mögött, akivel tavaly még úgymond felezték a feladatokat az idény folyamán. A 2022/23-as kiírásban viszont eddig mindössze egyetlen kupameccsen védhette Navas a párizsi klub hálóját, így minden bizonnyal ő sem zárkózna el a váltás lehetősége elől. A hírek alapján viszont más térségből is van kérője a 36 éves játékosnak, méghozzá a Cristiano Ronaldót leigazoló Al-Nassr csapata is szeretné őt a soraiban tudni. Kérdés, hogy Navas még szeretné-e kipróbálni magát a Premier Leagueben, vagy inkább már a nagyobb fizetéssel járó szaúd-arábiai kalandot választja.

Keylor Navas 2019 nyarán került a PSG csapatához. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 107 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 49-et kapott gól nélkül hozott le. Szerződése 2024 nyaráig köti a párizsi alakulathoz. Piaci értékét 5 millió euróra taksálja a transfermarkt.