Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ligue 1-ből igazolt támadót a Bournemouth – HIVATALOS

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő “cseresznyék” közel 30 millió eurót sem sajnáltak a fiatal Burkina Fasó-i szélsőért.

A Bournemouth hivatalos oldalain keresztül bejelentette, hogy leigazolták a francia élvonalbeli Lorient támadóját, Dango Ouattarát. Az angol alakulat 27,5 millió eurót fizetett az afrikai játékosért, és egy hosszútávú, 2028-ig szóló szerződést kötöttek egymással a felek.

A 20 éves labdarúgót 2020 nyarán a Burkina Fasó-i SC Majestic együttesétől igazolta le a Lorient ismeretlen összegért. Eleinte a B-csapatban szerepelt, ahonnan egy szezont követően került fel az első számú keretbe. Azonban a jelenleg futó szezon hozta meg számára az áttörést, most sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba és folyamatos játéklehetőséget kivívnia. Ez pedig olyannyira jól sikerült, hogy több klub is érdeklődni kezdett iránta, amelyek közül a Bournemouth mellett tette le a voksát. A jelenleg futó szezonban 18 francia bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6-6 gólt és gólpasszt jegyzett.