Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: belga válogatott támadó érkezik! – hivatalos

Ahogyan azt várni lehetett, az Arsenal bejelentette, hogy mindenben megállapodott a Brightonnal Leandro Trossard átigazolásáról.

A 28 esztendős belga támadó kapcsán napokon belül felgyorsultak az események, péntekre pedig a hivatalos bejelentés is megszületett, valamint azt is tudni, hogy Trossard a 19-es mezt viseli majd az “ágyúsoknál”, akik 24 millió eurót utalnak több részletben (bónuszokkal) a Brighton számlájára.

A hazájában a Genk együttesénél nevelkedő, majd 2019 óta a Brightonnál futballozó játékos az utóbbi években csapata meghatározó játékosává vált, a mostani Premier League idényben 16 bajnokin 10 kanadai pontnál járt (7 gól és 3 gólpassz), összesen pedig 121 tétmérkőzésen 25 gólt és 14 gólpasszt jegyzett a Brightonban.

“Nagy örömmel üdvözöljük Leandot és a családját az Arsenalnál. Nagyon örülök, hogy Leandro nálunk folytatja a pályafutását. Hálás vagyok a klubnak, hogy lehetővé tették az átigazolást. Sokoldalú, technikás és intelligens játékos, akinek komoly Premier League tapasztalata van. Komoly erőssége lehet a csapatunknak, izgatottan várom a közös munkát.” – üdvözölte Mikel Arteta új játékosát, akire a tervek szerint már a Manchester United elleni vasárnapi rangadón is számíthat.