Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: rutinos angol támadóval erősített a West Ham United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az Aston Villától Danny Ingst. 

(Photo by Andrew Kearns – CameraSport via Getty Images)

Beigazolódtak az elmúlt napok pletykái, miszerint Danny Ings távozni fog az Aston Villa együttesétől. A háromszoros angol válogatott támadó ugyanis a mai nap aláírt a West Ham Unitedhez. A transfermarkt adatai szerint a “Kalapácsosok” 12 millió eurót fizettek Ingsért, aki 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá új csapatával. A 30 éves játékos az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a West Ham Unitedhez. Rendkívül komoly mérkőzések várnak ránk. Fontos, hogy minél gyorsabban be tudjak illeszkedni a csapatba. Azért jöttem ide, hogy megpróbáljak minél több gólt szerezni és a jó játékommal hozzásegítsem a West Hamet minél jobb eredmények eléréséhez.

Danny Ings pályafutása során már szerepelt az angol élvonalban a Burnley, a Liverpool, a Southampton és az Aston Villa színeiben is. Összesen 188 élvonalbeli találkozón lépett pályára Angliában, amelyeken 68 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Új csapatában a 18-as számú mezt fogja viselni.

A West Ham United a játékos átigazolása kapcsán minden szükséges iratott benyújtott péntek délig, így Ings akár már a szombati, Everton elleni találkozón is pályára léphet új klubjában.