Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb érkezővel állapodott meg a Chelsea – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a jelentős téli költekezésben lévő Chelsea rövidesen egy újabb játékos igazolását jelentheti be…

(Photo by Broer van den Boom/BSR Agency/Getty Images)

Fabrizio Romano megerősítette, hogy a Chelsea mindenben megállapodott a PSV Eindhoven vezetőségével Noni Madueke leigazolásáról, aki a pénteki napon már Londonba érkezik a szerződtetése ügyében.

A 20 éves szélső számára nem ismeretlen az angol főváros, ugyanis annak idején a Crystal Palace és a Tottenham akadémiáján is megfordult, mielőtt 2018-ben az eindhoveniekhez került volna. Madueke a 2019-2020-as szezonban eleinte még a Jong PSV-ben játszott, majd szép lassan helyet követelt magának az első csapat összeállításában. Fiatal kora ellenére már 80 tétmeccset játszott a PSV mezében, ezek a fellépéseken 20 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

Madueke az elmúlt években a különböző angol korosztályos válogatottak meghatározó játékosa volt, több nemzetközi tornán is részt vett különböző csapatokban.

Amennyiben létrejön a szerződtetése, Madueke már a “kékek” hatodik januári szerzeménye lesz Mihajlo Mudrik, Benoit Badiashile, David Datro Fofana, Andrey Santos és a kölcsönbe érkező Joao Felix után.

A kiszivárgott információk értelmében legújabb fogásáért nagyjából 35 millió euró körüli összeget fizethet a Chelsea.