Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Angers korábbi kapusát igazolta le a Kisvárda – HIVATALOS

A magyar élvonalban (OTP Bank Liga) szereplő Kisvárda Master Goofd csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy egy montenegrói válogatott kapussal bővült a kerete.

 (Photo by Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images)

Danijel Petkovic személyében 21-szeres montenegrói válogatott kapust szerződtetett a labdarúgó OTP Bank Ligában harmadik helyen álló Kisvárda Master Good, írja az MTI.

A klub szerdán, a honlapján jelentette be a játékos leigazolását, emlékeztetve arra, hogy a 29 éves, kotori születésű futballistának nem ismeretlen Magyarország, hiszen 2016-2017-ben az MTK Budapest tagja volt. Azóta francia együttesekben játszott, előbb a Lorient-ban, majd a jelenleg első osztályú Angers-ben, ahol 2022 nyarán járt le a szerződése.

Petkovic a válogatottban – 2019. szeptember 5-én – a magyarok ellen is pályára lépett, azt a mérkőzést 2-1-re a házigazda montenegróiak nyerték.

 “Amikor az MTK-ban játszottam, a Kisvárda még NB II-es volt, úgyhogy személyes élményem nincs az új csapatomról, de válogatottbeli csapattársamtól, Driton Camajtól sokat hallottam róla”

– mondta a szerződés aláírása után Danijel Petkovic.

“Tőle tudom, hogy a klub sokat fejlődött az elmúlt években, arról pedig a megérkezésem után személyesen is meggyőződhettem, hogy jók a lehetőségek. A csapat tavaly kijutott a nemzetközi porondra, most is ez a célja.”

A kapus hozzátette: az utóbbi hónapokban nem volt játékban, de ez a mostani remek lehetőség a számára, hogy újra felépítse magát.

“Szeretnék első számú kapussá válni Kisvárdán, ha ez megtörténik, akkor jöhet szóba, hogy újra visszanyerjem a helyem a montenegrói válogatottban”

– tette hozzá a 194 centiméter magas hálóőr.