Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fél év után csapatot váltott az Eb-győztes olasz portás! – hivatalos

Fél évet követően együttest váltott az SSC Napoli veterán Eb-győztes olasz portása, Salvatore Sirigu, aki a Fiorentina színeiben folytatja pályafutását…

(Photo by Patrick Goosen/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images)

Pierluigi Gollini érkezése miatt távozott a Napoli színeiben Salvatore Sirigu, aki csupán fél évet húzott le a Serie A jelenlegi listavezetőjénél. Az Eb-győztes kapus egyetlen mérkőzésen sem kapott lehetőséget Spallettitől, a csapat menedzsere rendre minden találkozón Alex Meret számára szavazott bizalmat. Salvatore Sirigu az idény végéig írt alá a Fiorentinához, de a szerződés további egy évvel meghosszabbítható.

Salvatore Sirigu pályafutása folyamán megfordult még a Palermóban, a Paris Saint-Germainben, a Sevillában, az Osasunában és a Torinóban. Klubszinten legjelentősebb sikereit a PSG-ben érte el, társaival négy bajnoki címet, három Ligakupát és két Francia-kupát nyert, a párizsi gárda hálóját pedig 190 mérkőzésen védte 2011 illetve 2016 között. Sirigu tagja volt az Eb-győztes olasz válogatottnak, Roberto Mancini Wales ellen csereként pályára küldte a találkozó vége felé.