Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar játékost szoríthat ki átigazolásával a Fradi távozója – sajtóhír

Hosszú hetek találgatása után úgy tűnik, hogy rövidesen végre pont kerülhet a Ferencváros vb-t is megjárt középpályása átigazolásának ügyére…

A Nemzeti Sport Németországból, klubhoz közeli, újságírói forrásból úgy értesült, hogy az Union Berlin előrehaladott tárgyalásokat folytat a Ferencváros középpályása, Aissa Laidouni leigazolásáról.

A 26 éves középpályás iránt a tunéziai válogatottban a világbajnokságon nyújtott jó teljesítménye után fokozódott a nemzetközi érdeklődés. Laidounit az elmúlt hetekben a nemzetközi és a hazai sajtóban többek közt francia, német, olasz és orosz csapatokkal is hírbe hozták.

Laidouni klubváltása már csak azért lenne pikáns, mert a német fővárosi együttesnél Schäfer András posztriválisa lehetne, és könnyen lehet, hogy ki is szorítaná csapatából a magyar válogatott hosszabb ideje sérüléssel bajlódó középpályását.

A védekező középpályás 2020 augusztusa óta 103 mérkőzésen tíz gólt és 16 előkészítést szorgoskodott össze a zöld-fehérek mezében. Laidouni az idei szezonban a BL-selejtezők során két gólt szerzett, míg 10 NB I-es bajnokiján három gólpasszt regisztrált.