Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több klub is lecsapna a Brighton jobbszélsőjére a transzferablak hajrájában – sajtóhír

A legfrissebb sajtóinformációk szerint a Brighton & Hove Albion jobbszélsője, Tariq Lamptey csapatot válthat a téli átigazolási időszak utolsó napjaiban. 

(Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano szerint több európai klub is lecsapna a Brighton játékosára, Tariq Lamptey-ra a téli transzferablak zárása előtt. A ghánai válogatott játékos szerződése bár 2025-ben jár le a Sirályoknál, a hírek szerint nem elégedett a jelenlegi helyzetével, ezért akár már januárban távozna. Ez az információ eljutott több európai klubhoz is, és ezért nagy érdeklődés lehet az irányába a transzferablak hajrájában.

A hírek szerint a legnagyobb érdeklődő a francia bajnokságban szereplő Olympique Lyon lehet, különösen akkor, ha jobbszélsőjük, Malo Gusto a Chelsea-be igazolna a következő napokban.

Lamptey 2020-ban igazolt a Brightonba a Chelsea U23-as utánpótláscsapatából 1,2 millió euró ellenében. A játékos azóta minden sorozatot figyelembe véve 71 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.