Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ben folytatja a PSG kapusa – sajtóhír

Francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain rutinos cserekapusa megegyezett az angol élvonalbeli csapattal…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A L’Équipe beszámolói szerint a Paris Saint-Germain által mellőzött tapasztalt kapus, Keylor Navas elfogadta az angol élvonalbeli Nottingham Forest megkeresését, és már csak a kluboknak kell megegyezniük az átigazolása ügyében.

A 36 éves Costa ricai hálóőr 2019 óta áll a francia óriásklub alkalmazásában, miután előtte öt éven keresztül védte a Real Madrid ketrecét. Navas az első két évben a PSG első számú kapusa volt, majd leigazolták az év kapusának választott Gianluigi Donnarummát, akivel szemben fokozatosan elvesztette a kezdőhelyét. Az előző szezonban 26 tétmérkőzésen védhetett, az aktuálisan zajló kiírásban viszont eddig mindössze két kupameccsen juthatott szóhoz.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes futballista iránt érdeklődött Cristiano Ronaldo új csapata, a szaúdi Al-Nasszr is, de elutasította az ajánlatot, mert továbbra is szeretne Európában maradni.

A PL-ben való bennmaradásért küzdő Forest a közelmúltban hetekre elvesztette első számú kapusát, Dean Hendersont, akinek pótlására szeretnék leigazolni a tapasztalt portást.