Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: a vb egyik nagy felfedezettjével erősített a Marseille! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Marseille együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették Azzedine Ounahit az Angers csapatától.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Marseille együttese a mai nap folyamán hivatalos csatornáin közzétette a hírt, miszerint leigazolták Azzedine Ounahit az Angerstól. A középpályás a nemrég lezajló katari labdarúgó-világbajnokságon robbant be a köztudatba, ahol a 4. helyen végző marokkói válogatott egyik kulcsfigurája volt. A tornát követően a 22 éves futballista iránt jelentősen megnőtt az érdeklődés, a Marseillen kívül ugyanis olyan csapatok szerették volna őt a soraikban tudni, mint a Leeds United, a Napoli vagy az AC Milan. A befutó végül a Marseille lett, amely a transfermarkt adatai szerint 8 millió eurót fizetett az Angers csapatának, Ounahi pedig 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá új klubjánál.

A marokkói játékos az elmúlt másfél évet töltötte az Angers szolgálatában, amelynek színeiben összesen 48 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett. Új csapatában a 8-as mezszámot fogja viselni.