Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nainggolan egykori csapattársa játékosa lett – HIVATALOS

Igaznak bizonyultak a korábbi híresztelések, a csapat nélküli belga fenegyerek valóban leigazolt egykori római csapattársa klubjához…

(Photo by ANP via Getty Images)

Az olasz másodosztályban (Serie B) szereplő SPAL a hétfő délutáni órákban közölte, hogy szerződtette a szabon igazolható Radja Nainggolant, aki a ferraraiaknál egykori játszótársa, a vezetőedzőként dolgozó Daniele De Rossi játékosa lesz.

A 34 éves egykori belga válogatott középpályás tavaly nyár óta 55 tétmérkőzésen lépett pályára a Royal Antwerpen színeiben. Nainggolan az idei szezonban 12 bajnokin egy gólt szerzett, miközben Mark van Bommel irányításával a Royal nagyszerűen kezdte az idényt, ám azóta a csapat is visszaesett, míg a “Ninja” becenévre hallgató fenegyereket októberben eltiltotta a csapata, miután egy mérkőzés előtt a kispadon dohányzott, többet nem lépett pályára, a közelmúltban pedig felbontották a szerződését.

Nainggolan a hazatérés előtt hosszú éveken át Olaszországban játszott, hiszen a Piacenza (2005-2010), a Cagliari (2010-2013, 2019-2021), az AS Roma (2013-2018) és az Inter (2018-2019) labdarúgója volt. A szardíniai csapatban a két említett időszakban együttesen 188 mérkőzésen lépett pályára.

A ferraraiak jelenleg csak az utolsó bennmaradó helyet birtokolják a Serie B tabelláján, miután 22 forduló alatt 24 pontot szereztek.

Az is megér egy misét, ahogyan a SPAL bejelentette új szerzeményét, a valódi “Ninját”: