Leeds United: új szerződést kaphat a csapat kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leeds United együttese hamarosan szerződést hosszabbíthat meghatározó játékosával, Jack Harrisonnal.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

A Sky Sports legfrissebb beszámolói alapján a Leeds United együttese az átigazolási piac lezárultát követően nagy erőkkel dolgozik azon, hogy meghosszabbítsák Jack Harrison szerződését. A 26 éves játékos meghatározó szerepet tölt be Jesse Marsch csapatában és jó játékával az elmúlt időszakban több klub figyelmét is felhívta magára a szigetországon belül. A hírek szerint a téli átigazolási időszakban a Newcastle United és a Leicester City gárdája is komolyan érdeklődött Harrison iránt, ám végül az üzlet nem valósult meg. Harrisont az aktuális szerződése 2024 nyaráig köti a csapathoz, de a Leeds ezt szeretné 2-3 évvel meghosszabbítani, így amennyiben a nyáron a szélső mégis csapatot váltana, úgy jóval kedvezőbb helyzetből kezdhetné meg a klub a kérőkkel a tárgyalásokat.

Jack Harrison pályafutása során eddig 186 mérkőzésen lépett pályára a Leeds United színeiben, amelyeken 30 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.