Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megújíthatja szerződését a Leicester City sztárja! – sajtóhír

A Rókák magukhoz láncolnák középpályásukat addig amíg csak lehet, ezért egy sokkal jobb konstrukciókkal bíró szerződést kínáltak fel neki.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A a Leicester City mindenképpen megakarja tartani James Maddisont, így egy hosszútávú, 2028-ig szóló szerződést ajánlanak neki magasabb bérezéssel, amelyet a következő hetekben akár véglegesíthetnek a felek.

A 26 éves középpályás jelenlegi kontraktusa 2024-ig szól a Rókákkal, piaci értékét 55 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com. Korábban a Manchester United, a Chelsea és a Newcastle érdeklődésről lehetett hallani iránta, de a két gigász már letetett róla a nyár folyamán, a Szarkák viszont továbbra is szívesen tudnák a soraikban.

A vb előtt kiváló formában lévő játékos 2018-ban igazolt a Leicesterhez a Norwich csapatától 25 millió euróért cserébe, azóta 187 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 52 gólt és 36 gólpasszt jegyzett.

Maddison ott volt az angol válogatottal a világbajnokságon, azonban egyetlen percet sem kapott Gareth Southgate mestertől.