Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi edzője szerint rosszul döntött a Chelsea új igazolása

A januárban a Chelsea-hez szerződő ukrán szélső sokáig az Arsenallal flörtölt, mégis a “kékek” ajánlatát fogadta el…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

A Chelsea-hez a téli átigazolási időszakban leszerződő Mihajlo Mudrik rosszul döntött egykori U19-es edzője, Andreas Carrasco véleménye szerint, aki úgy gondolja, az Arsenalhoz kellett volna mennie:

“Manapság, az Arsenal játékstílusa sokkal jobban illene Mudrikhoz, aki remekül cselez és jól játszik egy az egyben. Szerintem sokkal jobb lett volna ott neki” – nyilatkozta Carrasco az ua.tribuna nevű ukrán oldalnak.

A 22 éves szélső 2016 óta nevelkedett a Sahtar akadémiáján, majd a 2018-2019-es szezonban mutatkozhatott be az első csapatban. Mudrikot a több játéklehetőség és a tapasztalatszerzés céljából előbb az Arsenal Kijevhez vagy a Deszna Csernyihivhez küldték kölcsönben. A háború miatt nem sokkal a derekán túl félbeszakított, 2021-2022-es ukrán bajnoki idényben kiegészítő szerepet betöltve 11 mérkőzésen két gólt és hét gólpasszt jegyzett. Az igazán nagy áttörést az aktuálisan futó idény hozta meg számára, amikor a hazai bajnokságban mutatott aktív termelése mellett a BL-ben is megcsillogtathatta képességeit.

A hírek szerint Mudrik 70+30 millió euróért szerződött a nyáron és télen is nagybevásárlást tartó Chelsea-hez.