Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: hosszú távú szerződést írt alá az Arsenal kulcsjátékosa! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk Gabriel Martinellivel, aki új hosszú távú szerződést írt alá a klubbal.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Hosszú ideje keringett a pletyka, miszerint az Arsenal nagy erőkkel azon dolgozik, hogy meghosszabbítsák Gabriel Martinelli szerződését. Az ügy végül a mai napon lezárult, az “Ágyúsok” ugyanis hivatalos oldalukon bejelentették, hogy megszületett a megállapodás a felek között, aminek értelmében a 21 éves játékos új, hosszú távú kontraktust írt alá. Az Arsenal ugyan nem hozta nyilvánosságra a hosszabbítás részleteit, de a transfermarkt adatai szerint Martinelli 2027 nyaráig kötelezte el magát a csapatnál.

Gabriel Martinelli még 2019 nyarán, 18 évesen került az Arsenalhoz, ahol az évek alatt fokozatosan beépült a csapatba. Mikel Arteta irányítása alatt a keret kulcsjátékosává nőtte ki magát, és a mostani szezonban is meghatározó szerepe van abban, hogy a londoni klub kiválóan szerepel a Premier Leagueben. A brazil futballista pályafutása során eddig összesen 111 mérkőzésen ölthette magára az “Ágyúsok” mezét, ezeken a meccseken pedig 25 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.