Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: szerződést hosszabbított az Eintracht Frankfurt kulcsjátékosa! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kapusával, Kevin Trappal.

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

Az Eintracht Frankfurt együttese a mai nap folyamán a hivatalos oldalán bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk Kevin Trappal a közös folytatást illetően. A 32 éves játékos szerződése eredetileg 2024 nyaráig volt érvényes, de az új megállapodás értelmében 2026 nyaráig hosszabbítottak a felek, és a szerződés tartalmaz egy plusz egy évre szóló opciót is. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a német hálóőr:

Mindenki tudja, hogy mennyit jelent nekem ez a klub, és hogy otthon érzem magam Frankfurtban. Boldog vagyok, hogy továbbra is az Eintracht család tagja lehetek. Rengeteg mindent átéltünk együtt, és még sok minden vár ránk a jövőben is. A klub ambíciói száz százalékban megegyeznek az enyémmel, úgyhogy alig várom a közös folytatást.

Kevin Trapp pályafutása során két részletben volt a Frankfurt játékosa. Összességében eddig 282 alkalommal ölthette magára a klub mezét, amelyből 65-öt kapott gól nélkül zárt.