Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hetekre elvesztette világbajnok kulcsemberét a Tottenham

Egybehangzó szigetországi médiaértesülések szerint térdsérülése következtében hosszabb időre elvesztette meghatározó szereplőjét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában is érdekelt Tottenham…

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint a Tottenham legalább 6-8 hétig nélkülözni lesz kénytelen világbajnok francia kapusa, Hugo Lloris szolgálatait, aki a múlt hétvégi, Manchester City elleni győzelem alkalmával szenvedett térdsérülést.

A francia válogatottból a világbajnokság után visszavonuló 36 éves kapusnál a vizsgálatok kimutatták, hogy a térdszalagjával van probléma. A hírek szerint azonban műtétre nincs szüksége, így “csak” a fenti időtartam erejéig kell nélkülözniük őt.

Lloris kiesése azt jelenti, hogy nem léphet pályára az AC Milan elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-párharc mérkőzésein, valamint olyan bajnoki meccseket kell kihagynia, mint a Chelsea vagy a West Ham United elleni londoni rangadó.

A rutinos kapus 2012 óta 443 mérkőzésen védte a Spurs ketrecét, az idei szezonban 21 bajnokin és 27 tétmérkőzésen kapott lehetőséget.

Lloris távolltében minden bizonnyal Fraser Forster őrizheti majd a londoniak ketrecét a következő hetekben.