Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ten Hag: “Igyekszünk a futballra koncentrálni”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Manchester United közel áll ahhoz, hogy hamarosan új tulajdonosi csoport birtokába kerüljön…

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a legutóbbi sajtótájékoztatóján a közelgő tulajdonosváltásról is említést tett:

“Természetesen figyelemmel kísérjük a dolgokat, mert ez a mi klubunk, és elkötelezettek vagyunk mellette, de igyekszünk a futballra koncentrálni. Nem beszéltem Glazerékkel a témában, de értesültem a folyamat fejleményeiről. Azokra a meccsekre és sorozatokra kell összpontosítanunk, amelyeken továbbra is részt veszünk.”

A csapatával kapcsolatban a holland szakember hozzátette: “Jó irányba fejlődünk, de tovább kell küzdenünk, hogy visszakerüljünk a Bajnokok Ligájába. Tisztában vagyunk vele, hogy ennek két módja van az angol bajnokságban első négyben kell lennünk vagy az Európa Ligát meg kell nyernünk. Ez azt jelenti, hogy nyernünk kell vasárnap a Leicester ellen is. Ez sok energiát igényel, de játékosaink szeretik a zsúfolt menetrendet és a nagy meccseket. Tisztában vannak vele, hogy így tudnak igazán fejlődni.”

A vasárnap a gyengélkedő Leicester City-t fogadó “vörös ördögök” 23. forduló után az angol bajnokság (Premier League) harmadik helyén állnak, öt-öt ponttal lemaradva a bajnokságot vezető párosról.