Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a portugál sztárcsapathoz a magyar válogatott védője – sajtóhír

Portugál sajtóhírek szerint Portugáliában folytathatja pályafutását a magyar válogatott 19 éves hátvédje, Kerkez Milos. 

(Photo by NESimages/Raymond Smit/DeFodi Images via Getty Images)

A portugál Record információi szerint Kerkez Milos nyáron a Benficába igazolhat a holland AZ Alkmaar csapatától, miután a múlt héten már merültek fel hírek arról, hogy a játékosért több topklub is érdeklődik.

A lisszaboniak védője, Alejandro Grimaldo a nyáron szinte biztosan távozik a csapattól, mivel lejár a szerződése, és eddig minden tárgyalás kudarcba fulladt a hosszabbításról. Emiatt a Benfica elnöke, Rui Costa már el is kezdte keresni az alternatívákat, és eddig két nevük van a listán, amelyen ott áll Kerkez is. A másik a 22 éves portugál, Leonardo Lelo, aki a Casa Piában játszik, és 19 meccsen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Kerkez jó teljesítményével kivívta, hogy alapember legyen az AZ Alkmaar csapatában, ahol a jelenlegi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gól és 6 gólpassz áll a neve mellett.

A hírek szerint a magyar válogatott hátvédet Spanyolországból a Real Sociedad, az Atlético Madrid, a Sevilla, illetve Franciaországból az OGC Nice is figyeli.