Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a Chelsea mellőzött sztárja érkezhet a nyáron? – sajtóhír

A madridi sportsajtóban megjelentek szerint könnyen elképzelhető az a forgatókönyv, amely szerint Christian Pulisic távozik a Chelsea együttesétől, és a Real Madridban folytatja pályafutását. 

A madridi As című lap beszámolója szerint 24 esztendős szélső már a télen távozni szeretett volna Londonból, ám akkor egy sérülés közbeszólt.

A Chelsea-nél létszámfelettivé váló amerikai válogatott játékos a nyáron mindenképpen elhagyná a “londoni kékeket”, hogy fellendítse megrekedni látszó karrierjét: Pulisic az idén 21 tétmérkőzésen ugyan lehetőséget kapott, de a lehetséges 1890 játékpercből mindössze 799-et töltött a pályán (1 gólt és 2 gólpasszt jegyezve – a szerk.).

Az As szerint Pulisic kész felbontani 2024 nyaráig szóló szerződését is annak érdekében, hogy távozhasson a Chelsea-től – Ellenkező esetben a becsült, 38 millió eurós (forrás: Transfermarkt) piaci értékét nyugodt szívvel elkérhetik a londoniak.

Az As azt is megemlíti, hogy a korábbi Dortmund-játékos a spanyol fővárosból vélhetően minden bizonnyal távozó Eden Hazard alternatívája lehetne a blancók keretében.