Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United korábbi játékosa szerint a Spurs csatárát le kéne igazolniuk

A Manchester United egykori játékosa a Tottenham támadójának leigazolását javasolta korábbi klubja számára…

(Photo by Richard Sellers/Getty Images)

A Manchester United korábbi brazil középpályása, Kléberson úgy véli, hogy a Tottenhamnél egyelőre gyengélkedő Richarlison tökéletesen beleillene a “vörös ördögök” játékába:

“Richarlisont Manchester United-mezben szeretném látni. Ő tipikusan az a csatár, aki beleillik Ten Hag játékrendszerébe. Remekül támad le és a tizenhatoson belül is veszélyt jelent. A Premier League-ben szerepel évek óta, nagyon szorgalmas futballista. A Manchester Unitednek még több meccset kell majd megnyernie a jövőben, és szerintem Richarlison sokat segíthetne a klubon.”

Az MU egykori labdarúgója  úgy véli, a honfitárs támadónak az Evertonból nem is lett volna szabad a Tottenhambe igazolnia, hiszen a Spurs éppen csatárok terén a legerősebb. Antonio Conte az idény során egyértelműen a Kane, Szon, Kulusevski támadótriót preferálja, így nem lenne meglepő, ha már egy szezon után távozna a brazil válogatott kilencese.

Richarlison az idei szezonban 23 mérkőzésen eddig két gólt szerzett a londoni gárda a színeiben, mindeddig 16 pályára lépés alatt azonban az első PL-gólja még várat magára a Spurs játékosaként.