Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kijelölték a világbajnok első bő keretét – HIVATALOS

A tavaly decemberben világbajnoki címet szerző argentin válogatott kijelölte a torna óta az első, bővebb keretét a soron következő barátságos mérkőzésekre…

(Photo by Richard Sellers/Getty Images)

Kijelölték a világbajnoki címvédő argentin válogatott bővebb, 35 fős keretét a közelgő, március végén esedékes hazai felkészülési mérkőzésekre, melyen Lionel Scaloni szövetségi kapitány már a jövő csapatát keresgéli, és leginkább bizonyára a vb-címet szeretnék megünnepelni a saját közönség előtt.

A világbajnokokon kívül az új keretben szerepel a tornáról sérülés miatt lemaradó Giovani Lo Celso és Nicolás González, míg újoncként meghívást kapott a bő névsorba Alejandro Garnacho (Manchester United), Facundo Buonanotte (Brighton), Valentín Carboni (Inter), Máximo Perrone (Manchester CIty) és Lautaro Blanco (Elche) is.

A világbajnok argentin válogatott március 23-án Panama ellen a Monumentalban, majd március 28-án Curacao ellen Santiago del Esteróban játszik felkészülési mérkőzést.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!