Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nem beszélünk Ancelottival!”

A minap belga RTBF-nek adott exkluzív interjút Eden Hazard, aki végre (?) lerántotta a leplet arról, hogy miért nem láttuk őt a világbajnokság óta egyetlen perc erejéig sem a Real Madridban bajnoki találkozón, vagy a Bajnokok Ligájában.

A 32 esztendős belga válogatott játékos madridi kálváriáját ki ne ismerné?! – Szinte nincs olyan időszak, hogy ne lehessen arról hallani, hogy Hazard távozik Madridból, ahol az idei szezonban is mindössze 7 (!) tétmérkőzésen játszott, összesen 296 (!) percet…

Hazard elmondása szerint túl a sérülésein – még ha nem is mondta ki nyíltan – egyetlen oka lehet annak, hogy nem kap lehetőséget a Real Madridban, ami nem más, Carlo Ancelotti vezetőedző.

“Először is leszögezném, hogy Ancelotti és köztem kölcsönös a tisztelet. Ancelotti elképesztően sikeres edző, rengeteg megnyert trófeával. Az, amit a futballért tett páratlan. Ennek ellenére nem mondhatom, hogy megbeszélnénk a gondjainkat egymással, hiszen nem is kommunikálunk.” – így Hazard.

“Egy ekkora tekintélyre, mint Ancelotti, hogyan is mondhatnék negatív dolgokat?! Egy dolgot tudok, szeretnék futballozni, szeretnék pályára lépni a Real Madridban, szeretném megmutatni, hogy még mindig képes vagyok a legmagasabb szinten játszani. Tudom, hogy sokan kételkednek utóbbit illetően, de ettől még számomra ez nem kérdés.” – folytatta Hazard, aki utalást tett arra is, hogy mindennek ellenére maradna a Real Madridnál a következő idényre is.

“Bizonyítani szeretnék! Nem foglalkoztat a klubváltás, nem tervezek eligazolni. Tisztában vagyok azzal, hogy a futballban sok minden átírhatja egy játékos tervét, ettől függetlenül az én céljaim egyértelműek! Ahogy mondtam játszani szeretnék, újra felépíteni az önbizalmamat. Ehhez viszont pályára kellene lépnem. Meglátjuk kapok e még lehetőséget az idényben. Kissé már kételkedem benne. Az edzéseken azért bizonyítani szeretnék.” – fogalmazott a korábbi Chelsea-játékos.