Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: tovább késik a világbajnok támadó visszatérése!

A legújabb hírek szerint az FC Barcelonánál továbbra sem bevethető az az Ousmane Dembelé, akit a válogatott szünet előtt már biztosan nem láthatunk újra a pályán.

Legalábbis ezt állítja a katalán Sport című lap, kiemelve, hogy a január 18-a óta, immáron 10 meccs óta hiányzó, 25 esztendős játékos továbbra is egyéni edzéseket végez, külön a társaktól.

Legutóbb Pedri esetében mi is úgy fogalmaztunk, hogy a klub nem fogja siettetni a visszatérését – Ez a kijelentés az amúgy is elég sérülékeny Dembelé esetében fokozottan igaz. A Sport beszámolója szerint a Barca orvosi stábja amúgy is nagy műgonddal kezeli a francia kiválóság felépülését, napi rendszerességgel ellenőrizve Dembelé adatait, aki a válogatott szünet alatt kerülhet olyan fizikális állapotba, hogy a folytatásra visszatérjen a katalánok meccsekeretébe.

A Sport szerint Dembelét legkorábban április 1-jén, az Elche elleni bajnokin láthatjuk újra a pályán, hogy aztán négy nappal később, a Real Madrid elleni Király-kupa elődöntő-visszavágóra 100%-os állapotban érkezzen meg.