Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid is harcba száll az angol gólgyárosért – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint egyre több nagy csapat érdeklődik a Tottenham angol válogatott csillagának nyári megszerzése iránt…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A Daily Mail információi szerint az eddig emlegetett Bayern München és Manchester United mellett a Real Madrid együttese is érdeklődik a Tottenham gólerős támadója, Harry Kane megszerzése iránt. A rutinos csatár aktuális szerződése 2024-ig érvényes a londoniaknál, vagyis amennyiben nem ír alá új megállapodást, még idén nyáron lenne gazdaságos az értékesítése.

A Spurs 29 esztendős saját nevelésű játékosa már a tizedik szezonját tölti a londoniak első csapatában, annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban már rendre találgatások övezik a jövőjét. Kane a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani, és már kevésbé érzi jól magát a londoni klubnál, ennek ellenére továbbra is a londoniak szolgálatában áll.

A rutinos gólfelelős bár az elmúlt idényekben rendre bajlódott sérülésekkel, az előző szezonban 17 bajnokin és további találatot szerzett, míg az aktuálisan futó kiírásban 27 meccsen 20-szor volt eredményes a PL-ben, összességében pedig 38 találkozóról 22 gólt jegyez.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály minden sorozatot figyelembe véve 424 mérkőzésen 270 gólt szerzett a Tottenham színeiben, mellyel a csapat történetének legeredményesebb játékosa lett.