Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Megpróbáljuk megnyerni a ki*****tt Bajnokok Ligáját!”

Mint ismert, a Chelsea a Real Madrid ellen készülhet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Graham Potter menedzser csapata Everton elleni bajnokiját megelőzően szurkolói rendezvényen vett részt, ahol természetesen BL-sorsolásról és csapata esélyeiről is kérdezték – Kissé meglepő válasz érkezett.

“Az első és legfontosabb célunk most az, hogy nyerni tudjunk az Everton ellen. Majd elkezdünk foglalkozni a BL-sorsolással.” – kezdte Potter.

“Izgatottan és bizakodva készülünk a folytatásra. A Real Madrid ellen játszunk majd, mégis mi lehetne a célunk?  Megpróbáljuk megnyerni a ki*****tt Bajnokok Ligáját!” – fogalmazott a 47 esztendős szakember, akinek utóbbi gondolata nagy sikert aratott a Chelsea szurkolók körében.

“Azt hiszem, a Bajnokok Ligája ezen szakaszában, már mindenkit foglalkoztat, hogy nyerni szeretne a sorozatban. Miért tennénk mi másképp?! De ahogy már mondtam, addig még dolgunk van a bajnokságban. Most félre kell tennünk a Real Madrid elleni negyeddöntő találkozókat.” – így a Chelsea menedzsere.

A két csapat első, madridi találkozóját április 12-én Madridban, majd hat nappal később Londonban rendezik.