Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A Kecskemét elrontotta a ‘Loki’ születésnapját! – eredmények

A labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 24. fordulója rendhagyó módon szombaton vette kezdetét a Mezőkövesd – Kisvárda, majd a Debrecen – Kecskemét találkozókkal. Előbbin a második félidőben már emberhátrányban futballozó Kisvárda szerzett egy pontot; utóbbin

 

Mezőkövesd – Kisvárda 1-1 (1-1)
Gólszerzők:
Lukics (43.) illetve Mesanovics (8.)
Kiállítva: Leoni (64.)

Egy kapushibát kihasználva korán vezetést szereztek a várdaiak, azonban a szünet előtt a Mezőkövesd még egyenlíteni tudott. A szünet inkább a Mezőkövesd állt közelebb az újabb gólhoz: előbb a 64. percben emberelőnybe kerültek a hazaiak, majd két perccel később büntetőt is lőhettek, ám azt a Cseri Tamás elhibázta (…) A Kisvárda már kihúzta a lefújásig, így egy pontot elvitt Mezőkövesdről.

 

DVSC – Kecskemét 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Loncsar (61.) illetve Deslandes (66.), Horváth K. (80.)

A ‘dobogósok csatáján’, a tabellán a forduló előtt harmadik DVSC az első játékrészben többet birtokolta a labdát, több lehetősége is volt ellenfelénél, ám a Kecskemét szervezettségével a ‘Loki’ sem igazán tudott mit kezdeni.

A fordulást követően, bő egy óra játéknál vezetést szerzett a Debrecen, amely egy balszerencsés mozdulatnak követően hamar leadta előnyét, majd egy más szemszögből peches gólnak köszönhetően a hajrára hátrányba is került: Horváth Krisztofer lőtt nagy gólt a tizenhatos bal sarka felől.

A DVSC próbálkozott becsülettel, ám a Kecskemét ünneprontónak bizonyult a találkozó előtt a 121. születésnapjukat ünneplő hazaiakkal szemben.

 

A forduló további programja:

szombat:

19:45 MOL Fehérvár FC – Bp.-Honvéd FC (Tv: M4 Sport)

vasárnap:

13:30 Vasas – Paks (Tv: M4 Sport)

15:30 Puskás Akadémia – Újpest (Tv: M4 Sport)

20:15 Zalaegerszeg – Ferencváros (Tv: M4 Sport)

 

Az OTP Bank Liga állása: