Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Karim Benzema nem vett részt a blancók pénteki edzésén!

A francia klasszis nélkül edzett pénteken a Real Madrid, két nappal az FC Barcelona elleni El Clásicó előtt, amely természetesen aggasztó jelnek tűnhet a sorsdöntőnek tűnő bajnoki rangadót megelőzően.

Még a Liverpool elleni Bajnokok Ligája találkozón kapott egy kisebb rúgást a blancók klasszisa, aki azóta nem edzett a csapattal.

Benzema még a pénteki tréningen sem vett részt. A Marca című madridi lap szerint nem is lépett az edzőpálya gyepére, az edzőteremben végzett feladatokat.

“Azt hiszem, egy rúgást kapott a jobb lábára, ami kellemetlen ugyan, de vasárnap ott lehet a Barca ellen!” – idézi a Marca Carlo Ancelotti szavait, még a Liverpool elleni találkozó lefújását követően.

A spanyol sportsajtóban máris elindultak a találgatások, hogy mennyire lehet súlyos Benzem sérülése. Abban mindenki egyet ért, hogy vélhetően csak elővigyázatosságról van szó a Real Madrid részéről, ugyanakkor figyelembe véve a Barca jelentős pontelőnyét, talán mondanunk sem kell, hogy mit jelenthet, ha Benzema esetleg mégsem 100%-es állapotban érkezik meg a Camp Nouban vasárnap este 21:00-kor kezdődő találkozóra (…)

 

Az El Clásicót vasárnap este a Spíler 2 élőben közvetíti!