Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tagliafico: “Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk a világbajnokságon!”

A katari világbajnokságot megnyerő argentin válogatott hamarosan újra pályára léphet, a torna óta először…

(Photo by Pablo Morano/BSR Agency/Getty Images)

A világbajnok argentin válogatott balhátvédje, Nicolás Tagliafico már nagyon várja, hogy újra játsszon a nemzeti csapat:

“Biztos vagyok benne, hogy ott fogjuk folytatni, ahol abbahagytuk decemberben. Imádok minden másodpercet, amit együtt tölthetek ezzel a társasággal.”

“Nagyon sokat napoztunk és sokat ittunk, mindenki kiengedte a gőzt a Buenos Aires-i fiesztán. Akit a legtöbbet láttam inni, az mégis Lionel Scaloni volt. Biztos vagyok benne, hogy nem akármilyen feszültség szabadult fel benne. Megérdemelte az ünneplést és a pihenést, elképesztő mennyiségű munkát végzett ezért a vb-címért” – elevenítette fel az Olympique Lyon hátvédje az ünneplést.

“Amikor éjszaka megérkeztünk Buenos Airesbe, nem gondoltuk volna, hogy túl nagy fogadtatásban lesz részünk. Úgy gondoltam, hogy legfeljebb a szövetség emberei követik, hogy mikor érkezik a gép, de egy frászt, több ezer szurkoló várt minket a reptéren. Órákat töltöttünk ott éjszaka, majd elmentünk a szállásunkra, pár óra múlva pedig milliókkal ünnepeltünk a városban. Hihetetlen élmény volt!” – tette hozzá Tagliafico.

A világbajnok argentin válogatott március 23-án Panama ellen a Monumentalban, majd március 28-án Curacao ellen Santiago del Esteróban játszik felkészülési mérkőzést.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!