Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásicó: Xavi elmondta, játszhat-e Pedri a Real Madrid ellen?!

Megtartotta meccs előtti, szokásos sajtótájékoztatóját az FC Barcelona trénere, Xavi, aki számos kérdést kapott az újságíróktól. Sokakat a leginkább az érdekelt, vajon Pedri visszatérhet-e a csapatba a Real Madrid ellen (…)

(…) Xavi nem kertelt a válasszal, elmondta, hogy valóban jól haladt Pedri felépülése, aki már edzéseken is részt vett, mégsem akar kockázatot vállalni a karmester visszatérésével.

“Pedri nem játszik vasárnap. Nem egy döntőről beszélünk, így nem szeretnénk semmiféle felesleges kockázatot vállalni a játékával” – így a katalánok trénere.

“A célunk az, hogy Pedri nélkül is jól játszunk, jó eredményt érjünk el. Szeretnénk dominálni a találkozón, erre készültünk egész héten. Meglátjuk, mire leszünk képesek egy nagyon erős Real Madrid ellen, akik egészen biztos, hogy extrán motiváltan érkeznek a Camp Nouba.” – tette még hozzá Xavi.

A katalán Sport című lap egyébként máris kiderítette, hogy Pedri a Barca pénteki edzésén valóban ott volt, ám nem érezte teljesen jó állapotban magát, idő előtt fejezte be a tréninget, majd egy nappal később már nem is edzett együtt a csapattal.

 

Az FC Barcelona – Real Madrid bajnoki rangadót a Spíler 2 élőben közvetíti 21:00-tól!