Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester: szóban megegyeztek játékosukkal a hosszabbításról – sajtóhír

A Rókák magukhoz láncolnák középpályásukat addig amíg csak lehet, ezért egy sokkal jobb konstrukciókkal bíró szerződést kínáltak fel neki.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City mindenképpen megakarja tartani James Maddisont, így egy hosszútávú, 2028-ig szóló szerződést ajánlanak neki magasabb bérezéssel, amit a játékos már szóban el is fogadott. Jelenleg heti 110 ezer fontot tehet zsebre az angol labdarúgó, amivel a második helyen áll a csapat fizetési rangsorába Jamie Vardy mögött, aki 140 ezer fontot visz haza ugyanennyi idő alatt. A hírek szerint a Rókák több, mint a kétszeresése, egészen pontosan 250 ezer fontra növelnék a 26 éves középpályás bérét, hogy mindenképpen maradjon.

Maddison jelenlegi kontraktusa 2024-ig szól a Leicesterrel, piaci értékét 55 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com. Korábban a Manchester United, a Chelsea és a Newcastle érdeklődésről lehetett hallani iránta, de a két gigász már letetett róla a sajtó szerint, a Szarkák viszont továbbra is szívesen tudnák a soraikban, és újabban az Arsenal érdeklődéséről is hallani iránta.

Az angol játékos 2018-ban igazolt a Leicesterhez a Norwich csapatától 25 millió euróért cserébe, azóta 192 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 54 gólt és 37 gólpasszt jegyzett.