Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Wolves középpályását szemelte ki a Liverpool! – sajtóhír

A “Vörösök” Jude Bellinghamet szerették volna leigazolni az irányító posztra, azonban a BVB által kért árat nem hajlandóak megfizetni, így jöhet képbe a bajnoki rivális játékosa.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A Fichajes értesülései szerint a Liverpool a Wolverhampton középpályásával, Mathes Nunessel erősítene a nyár folyamán. Jürgen Kloppék első számú kiszemeltje az angol válogatott Jude Bellingham volt, azonban olyan összeget kérnek a játékosért a németek, amelyet a “Vörösök” nem szeretnének kifizetni érte, míg a Real Madrid vagy a Manchester City a hírek szerint igen. A portugál játékos ettől egy jóval olcsóbb opció lehet, ugyanis 60 millió euró körüli összeget kérnének érte a “Farkasok”.

A Wolves 24 éves középpályása a múlt nyáron érkezett a csapathoz a Sporting Lisszabontól 45 millió euróért cserébe és rögvest alapembere lett az együttesnek, és hacsak csereként is, de mindig pályára lépett a bajnoki mérkőzéseken két kivétellel, a legutóbbi Leeds elleni vereség alkalmával, valamint még novemberben a Brighton ellenében, amikor vállsérüléssel bajlódott. A tavaly augusztusi érkezése óta összesen 29 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Wolverhampton színeiben, amelyeken gólt nem sikerült szereznie és előkészítésből is csak egyet jegyzett.