Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta támadójat a Napoli – sajtóhír

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) listavezetője nem szerénykedett, amikor gólgyárosának a nyakára árcédulát tűzött.

(Photo by Cesare Purini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

A Napoli tulajdonosa, Aurelio De Laurentiis mindenképpen szeretné megtartani Victor Osimhent, ezért egy komoly fizetésemeléssel és szerződéshosszabbítással marasztalná őt, azonban ha a nigériai csatár távozni szeretne, akkor meg kell fizessék az árát a Foot Mercato értesülései szerint. Az olasz sztárcsapat első embere csak 150 millióért hajlandó megválni egyik legjobbjától, ettől egy centtel sem kevesebbért.

A forrás úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain sportigazgatója Luis Campos már a válogatott szünetben Nápolyba repül, hogy tárgyaljon egy esetleges átigazolásról. Osimhen nagy álma viszont a Premier League, ahonnan szintén vannak érdeklődők iránta, ugyanis a Manchester United és a Chelsea is szívesen tudná a soraiban az afrikai gólvágót.

A nigériai labdarúgónak hatalmas szerepe van abban, hogy a jelenleg futó szezonban a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is kiválóan teljesít a Napoli. Az olasz bajnokságot 19 ponttal vezetik a Lazio előtt, míg a BL-ben nagyon simán jutottak be a negyeddöntőbe. Osimhen 23 olasz bajnoki mérkőzésen 21 gólt jegyzett és kiosztott mellette 5 gólpasszt is, míg 5 Bajnokok Ligája találkozón 4 gólig jutott a 2022/23-as idényben.