Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo karrierje egyik legrosszabb időszakának nevezte, amikor a Manchester United szerződést bontott vele

Ahogy arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo helyet kapott a portugál válogatott keretében a soron következő Eb-selejtezős mérkőzésekre. A játékos most a mérkőzések előtt beszélt arról az időszakról, amikor a Manchester United szerződést bontott vele a vb alatt. 

(Photo by Zed Jameson/MB Media/Getty Images)

Cristiano Ronaldo is pályára fog lépni a portugál válogatott soron következő Eb-selejtezőin Liechtenstein és Luxemburg ellen. A portugál támadót a 2022-es katari világbajnokságon már mellőzte az akkori szövetségi kapitány, Fernando Santos, viszont az új szakvezető, Roberto Martínez továbbra is számít a játékosra.

Ronaldóval a híres és talán túl őszinte interjúja után szerződést bontott a Manchester United a vb alatt, azóta pedig a szaúdi Al-Nasszr csapatában játszik. A portugál válogatott támadó most az Eb-selejtezők előtti sajtótájékoztatón mesélt arról őszintén, hogy milyen érzés volt számára, amikor az MU úgy döntött, hogy nem foglalkoztatja tovább.

“A távozásom a Manchester Unitedból? Amikor a hegy tetején állunk, gyakran nem látjuk, hogy mi van odalent. Karrierem egyik legrosszabb időszakán mentem keresztül, és ezt nem félek beismerni. De az élet megy tovább.”

Ronaldo elég jól érzi magát új, szaúdi csapatában, ahol január óta már 9 gólnál jár, és egy mesternégyest is szerzett.