Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: visszaküldik a hónapok óta sérüléssel küszködő középpályást a klubjához – sajtóhír

A legfrissebb sajtóinformációk szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool csapata biztosan visszaküldi a Juventusba kölcsönben lévő középpályásukat, Arthur Melót. 

(Photo by Nick Taylor/Liverpool FC/Liverpool FC via Getty Images)

Biztosan egyik fél sem erre számított, amikor Arthur Melo 2022 nyarán a Liverpoolhoz került kölcsönbe a Juventusból: a brazil középpályás mindössze 4 meccsen tudott pályára lépni az angol csapatban, mivel szinte az egész szezonban sérült volt.

Így nem meglepő Fabrizio Romano legfrissebb értesülése, miszerint a Liverpool nem tart igényt a játékos további szolgálataira, így Arthur a kölcsönszerződés lejártával nyáron visszakerül a torinói klubhoz. A szerződésében egyébként szerepelt egy opció, amivel a szezon végén végleg megvásárolhatták volna a középpályást, de a körülményeket tekintve nem meglepő, hogy nem élnek a lehetőséggel.

Arthur tavaly október óta szenved a sérülésétől, és meg is kellett műteni. Idén februárban tért vissza a pályára, egy U21-es, Leicester elleni mérkőzésen, azóta pedig egyszer sem került be a Liverpool felnőtt csapatának keretébe. Az utánpótlás meccsen egyébként 90 percet játszott.