Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: a címvédő Lyon otthonában szerzett előnyt a Chelsea! – videóval

Egygólos előnyből várhatja a visszavágót a címvédő Olympique Lyonnal szemben a Chelsea a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a Wolfsburg szintén idegenben tudott nyerni a PSG-vel szemben.

(Photo by Chris Ricco – UEFA/UEFA via Getty Images)

A mérkőzést jobban kezdte a Lyon, ám a vezetést végül a Chelsea szerezte meg. A 28. percben Cuthbert passza után Reiten tekert Endler kapujába. A 32. percben közel járt az újabb gólhoz a londoni együttes, azonban Lauren James lövése után a labda a jobb oldali kapufáról kifelé pattant. A találkozó további részében mindkét csapat előtt bőven akadtak lehetőségek, viszont újabb gól már nem született. A Chelsea tehát egygólos előnyt szerzett Lyonban a visszavágóra. 

Olympique Lyon – Chelsea 0-1 (0-1)
Helyszín:
Parc Olympique Lyonnais (Lyon); Vezette: Tess Olofsson (svéd)
Gólszerzők: ill. Reiten (28.)

Videós összefoglaló:

Az első félidőben a PSG több lehetőséget dolgozott ki mint a Wolfsburg, viszont ezeket nem tudta kihasználni a hazai csapat. A második játékrészben megtört a gólcsend. Az 54. percben Rebecca Welch először tizenegyest ítélt a párizsiak javára, majd a VAR jóvoltából ezt a döntését megváltoztatta, azaz elmaradt a büntető. Az 58. percben egy fejes után De Almeida kézzel ért a labdához, a játékvezető ismét megnézte az esetet, ezúttal viszont büntetőt ítélt. A tizenegyest Janssen értékesítette rendkívül magabiztosan. 

PSG – Wolfsburg 0-1 (0-0)
Helyszín:
Parc des Princes (Párizs); Vezette: Rebecca Welch (angol)
Gólszerzők: ill. Janssen (62., büntető)
Kiállítás: De Almeida (61.) ill.

Videós összefoglaló: