Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: 7 játékosától is megválna a nyár folyamán az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a nyári átigazolási időszakban legalább 7 játékosától szeretne megválni.

A Sky Sports és a Sun legfrissebb beszámolója alapján az Arsenal együttese a nyári átigazolási időszakban több mint féltucat játékosát értékesíteni szeretné. Ezen a listán olyan futballisták szerepelnek, akik jelenleg sem játszanak semmilyen szerepet Mikel Arteta terveiben és a menedzser döntése alapján a jövőben sem számol velük. Ennek egyik egyértelmű jele az, hogy mind a 7 szóban forgó játékos jelenleg is kölcsönben egy másik csapatnál szerepel. Az értesülések szerint ugyanis az Arsenal a nyáron Alex Rúnarssontól, Pablo Maritól, Cédric Soaréstől, Nuno Tavarestől, Sambi Lokongától, Ainsley Maitland-Nilestól és Nicolas Pepétől szeretne megválni. A felsorolt nevek közül a legnagyobb veszteséget egyértelműen Pepe eladása jelentené, hiszen a francia szélsőt 2019 nyarán 80 millió euróért igazolta a londoni alakulat, és ennél csak jóval nyomottabb áron tudnak majd túladni rajta.

A források szerint ezen a 7 játékoson kívül még 3 másik futballista jövője kérdéses: Rob Holding és Kieran Tierney a kevés játéklehetőség miatt távozhat, míg a Reimsnél remeklő Folarin Balogun iránt több csapat is érdeklődik az Arsenalnál.