Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újraélesztették a pályán a Sevilla labdarúgójának öccsét – videóval

Drámai jelenetek zajlottak le a spanyol harmadosztály egyik szombati mérkőzésén, miután egy játékos eszméletét vesztette és a pályán kellett újraéleszteni…

A spanyol harmadosztályban rendezett Córdoba-Racing Ferrol mérkőzés az első félidőben félbeszakadt 1-1-es állásnál, miután a hazaiak szerb védője, Dragisa Gudelj a pályán elvesztette az eszméletét.

A Sevilla 31 éves szerb válogatott labdarúgója, Nemanja Gudelj 25 éves öccse hirtelen elvesztette az eszméletét a pályán, ráadásul a játékosnak nem volt pulzusa, így azonnal megkezdték az újraélesztését. Csapattársai és a nézők könnyek között néztek a küzdelmet, de néhány perc után sikerült őt újraéleszteni. A magához térő játékos ráadásul felállt a hordágyról és vissza akart menni a pályára, de természetesen ezt nem engedték neki.

Gudeljt kórházba szállították további megfigyelésekre. A játékvezető a nagy ijedtségre való tekintettel a két csapat közös döntése alapján lefújta a találkozót, melyet majd egy későbbi időpontban fognak folytatni.